lördag 29 januari 2011

Blandad dag!

Pappa fyllde 38 år i tisdags och idag har vi haft kalas för honom. Då kom min mormor och morfar och min moster, min farmor och farfar, och mina kusiner och deras mamma och pappa.
Pappa fick många fina saker. Innan vi hade kalas så var jag i stallet som vanligt myste jag med min sötnos Karl Kantarell. Sen hade vi teori och då hade vi att man skulle rida en häst utan tyglar och stigbyglar i skritt, trav och galopp. Det var jätte kul! Nu ha jag en sjuk lillasyster också. Så nu ska jag nog fråga mamma om jag och hon kan spela nåra omgångar kort innan jag går och lägger mig. För imorron ska jag och mina kompisar dansa. Vi gör en dans som vi ska visa upp i skolan och kanske tävla med. Det är typ som Talang. Det roliga är att vår tävling i skolan heter också Talang. Hihi.




Hejdå!

söndag 16 januari 2011

Tack

Tack så mycket för alla fina julklappar jag har fått. Har helt glömt bort att tacka för de. Alla blev super bra! Tack så mycket!




Hejdå!

Puzzel

Idag har jag bara gått och faktiskt bara gjort en grej på hela dan! Det är att bygga på mitt puzzel jag fick i julklapp av mormor och morfar. Det har gått rätt bra faktiskt jag och pappa hjälptes åt. Vi har gjort hela "rammen" och visa saker som var lite speciella. Här kommer 2 st bilder.


Såhär långt har vi kommit.

Så här ska den se ut.

Altihop.

Hästskötare


Jag har äntligen blivit hästskötare. Hästen jag är skötare på heter Karl Kantarell. Jag kallar honom Kantarell. Han är super söt och precis i min storlek. Han är en B-ponny. Hästarna har olika typ sorter och i de sorterna finns det a, b, c och d- ponnyer. Det är typ att A-ponny är minst och D-ponny är störst. Sen finns det även stor häst som är ett hopp från upp D-ponny. Kantarell är alltså en b-ponny och han är brun. Han passar mig perfekt för jag kan både tränsa och sadla honom själv. Jag var i stallat igår (15/1 lördag). Från kl halv 10 till kl kvart i 3. Då hann jag med att. Bli skötare, leda på en hel lektion, hjälpa till att rykta hästen, titta på en lektion, mysa med Kantarell, rykta tränsa och sadla för min ridlektion på Kantarell, rida lektion på Kantarell, rykta av och lägga på täket på Kantarell, ge kantarell lite godis, titta på en lektion och äta min fika som jag hade med mig. När jag kom hem var jag helt slut.

Karl Kantarel!

Jag och Karl Kantarel!

Jag och Karl Kantarell.

När jag precis hade ridit honom.

Jag och min sötnos!

tisdag 4 januari 2011

Sova över

Ja idag ska jag sova över med min kompis Linnea. Vi ska ha jätte kul! Nu ska vi sitta vid datorn lite.
 Innan idag var mormor och morfar här lite. Det var jätte mysigt. Sen när Johanna hade sommnat bakade jag och mamma muffins. De blev jätte goda. Nu är mamma med en kompis och snakar och har trevligt. Nu ska jag in på Gosupermodel. Men vi kanske ses i kväll. Vem vet. Hejdå!

måndag 3 januari 2011

Shoppat på Centan.



Idag var jag och mamma på centan (center syd) och shoppade. Vi tänkte byta min ena julklapp men det gick inte. Så vi får ringa mormor och fråga var hon köpt det. Men sen fick jag 3 st
schleich hästar(se bilderna). Sen handlade vi mat och slängde skräp. Just det vi pantade falskor också.
Det var min och mammas shopping tur. Men nu ska vi äta och jag ska nog leka med kompis sen.

Hejdå!


 

Morgontrött....

Nu har jag  tatt mig ur sängen och på med lite myskläder. När jag kom upp hade Johanna spillt ut hela hennes O'boy. Så nu har mamma torkat och svabbat här hemma. Men nu ska jag äta lite frukost.
Idag ska jag nog vara med kompis.
Hejdå.

söndag 2 januari 2011

Mysdag

Idag har vi bara varit hemma och haft det mysigt.
I morse hade vi Jonas och Johanna här. De har varit här sen nyårsafton. Vi har haft jätte mysigt. Men sen åkte de hem och jag satt mig framför datorn. Såklart gick jag in på Gosupermodel en hemsida för tjejer. Där satt jag och spelade ett tag. Sen gick mamma en promenad. Då satt jag och pappa oss i bio rummet och spelade lite Black ops. Men såklart var Johanna på hugget och smet in på mitt rum och stängde dörren efter sig. Jag och pappa spelade en match och sen skulle vi se till Johanna. Vi letade igenom alla våningar. Men hittade henne inte och då gick vi in på mitt rum och där satt en Johanna med en busig blick och tittade på oss. Vi tog ut lite saker som hon kunde leka med i bio rummet men det var ju inte kul. Så då gick hon och tog nästan alla våra rena handukar och la på vårt hallgolv. Så jag och pappa fick vika ihop och lägga tillbaka det även om hon skrattade åt oss. Sen skulle Johanna lägga sig. Då satt vi oss vid datorn och skapade denna fantastiska blogg. Nu är den nästan helt klar. Men efter ett tag kom mamma hem igen och då visade jag bloggen för henne. Resten av dan gick vi bara och mös. Nu sitter jag och mamma mitt i mot varann och skriver båda blogg inlägg och lyssnar på musik. Det är jätte mysigt.
Men nu ska jag fixa lite.
Hejdå för denna gången.

Första inlägget.

Ja nu har jag skapat min blogg och gör mitt första alldeles egna inlägg.
Nu ska jag titta ordentiligt på min blogg.
Hejdå.